De ce sa alegi un frigider Liebherr?

Călduri insuportabile. Iubesc vara dar parcă aceste temperaturi exagerat de ridicate mă fac să mă răzgândesc și să îmi schimb preferințele. Nu am mai suportat și am pornit aerul condiționat. Când mă duc la frigider să îmi pregătesc o limonadă observ că temperatura din frigider este de 9 grade. M-am chinuit în fel și chip să văd unde este problema și nimic.

Am știut ce am de făcut pentru că ăsta era un semn clar că era începutul sfârșitului. M-am pus pe căutat și cercetat. Îmi doream un frigider care să aibă suficiente funcții dar care să aibă și un preț bun. Știu că cer imposibilul dar speranța moare ultima.

Sunt cazuri în care plătești mult pentru firmă. Poți cumpăra un alt produs cu aceleași funcții/opțiuni dar care să nu fie o marcă anume sau o marcă renumită și diferența se vede în preț. Opțiunea mea a fost Liebherr . O firmă de care am auzit de puțin timp dar care promite mult. În primul rând este o firmă germană și cred că asta spune multe.

Un alt mare atu este faptul că în perioada 15-31 august produsele beneficiază de o garanție extinsă de 6 ani. Curiozitatea m-a făcut să văd funcțiile de care dispune acest frigider și vreau să vă enumăr câteva dintre ele. SmartFrost reduce foarte mult formarea de gheață în interior și pe produsele alimentare congelate, decongelarea fiind necesară mult mai rar. Pereții interiori sunt netezi și ușor de curățat.

Aparatele Liebherr sunt echipate din fabrica cu balamalele ușii pe partea dreapta. Acestea pot fi schimbate pe partea stângă, daca este necesar, la toate aparatele independente. Cred că este singurul frigider care este prevăzut cu acestă opțiune de uși reversibile.

Functia CoolPlus reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel încât produsele alimentare pot fi congelate ușor și în condiții de siguranță. Această funcție asigură de asemenea ca temperatura din congelator să fie păstrată corespunzător la nivelul cerut în condiții de temperaturi ambientale de +10°C pana la +16°C (modul de iarna).

Comentarii