Cumparaturi de Black Friday

Black Friday este o zi dedicată reducerilor sau mai bine zis un weekend .... cred că m-am exprimat greșit ... sunt 2 săptămâni de reduceri. Îmi plac reducerile așa că sunt o mare vânătoare a reducerilor. Pe ZorileStore.ro reducerile încep pe 18 noiembrie începând cu ora 00.00 așa că îmi voi căuta și eu câteva produse pe care să le verific vineri dimineață și să văd dacă au totuși reduceri suplimentare.
UGG-urile rămân în tendințe

Încă de la primele apariții ale UGG-urilor m-am îndrăgostit de ele și am să le rămân fidelă o lungă perioadă de acum încolo. Prima oară când le-am văzut aveam impresia că fac piciorul prea gros, că nu mai ești atât de delicată în momentul în care îi încalți dar atunci când vine vorba de vreme rece și ai nevoie să te simți comod și să ai un confort, nu te mai gândești la nimic altceva în afară de blănoșii UGG.
Unde găsești acești UGG

ZorileStore comercializează acest tip de cizme și pe data de 18 noiembrie, începând cu ora 00.00 vor avea o nouă serie de reduceri cu ocazia începerii Black Friday. Sunt tare curioasă dacă această pereche va beneficia de o reducere suplimentară pentru că sunt tenată să îi cumpăr dar o reducere suplimentară mă va motiva mult mai mult.

Comentarii

Trimiteți un comentariu