Cumparaturi online sau magazine fizice

//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=5f793ccae&unique=d78b0621e&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.matar.ro%252Fgenti-dama%252Fgeanta-casual-spring-yvette.html
Imi place sa imi fac cumparaturile online. Imi place sa caut si sa gasesc oferte bune si recunosc ca de foarte multe ori am beneficiat de oferte foarte bune. Este foarte comod sa stai in pat sau pe un fotoliu cu un laptop in brate si cu o cafea sau o limonada si sa navighezi pe diverse site-uri in cautarea produsului dorit. Stiu ca se intampla ca de mult ori acesta sa nu existe pe piata dar este posibil sa gasiti si ceva care sa va tenteze. Daca nu va tenteaza din prisma pretului, macar din prima pretului.


Magazinele fizice, cand vorbesc despre aceste magazine ma refer la cele mici si nu ma refer la magazinele de renume ca H&M, C&A sau altele de acest gen, au produse mai scumpe pentru ca au diverse costuri suplimentare dar de multe ori pretul nu este justificat. Eu sincer prefer sa imi fac cumparaturile in magazine mari sau daca nu aleg magazinele online.

Magazinele online au diverse promotii si au o gama mult mai variata. In plus poti face diferente si poti verifica daca nu cumva gasesti acelasi produs la un pret mai mic. Multe persoane sunt reticente in a plati cu cardul, in a comanda online pentru ca se tem ca produsul nu va corespunde cu ceea ce este pe site. Nu trebuie sa uitati ca pentru cumparaturile pe internet returnarea produsului se poate face in 14 zile fara vreun motiv. Asta nu inseamna sa abuzati si sa folositi produsul in tot acest timp.

Comentarii

  1. Accesoriile cele mai ravnite de femei. Mereu nu avem suficienti pantofi sau suficiente genti.

    http://lamiita.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot cumparaturile on line le prefer .:)Frumoase alegeri.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu