Incaltaminte de primavara

Mi-am facut putin curaj si am demarat. Nu mai pun in calcul primul meu articol de inceput dar astazi am spart gheata cu un nou articol referitor la incaltaminte. Iubesc sa deschid dresing-ul si sa vad cum se inghesuie pantofiorii care mai de care sa ii iau la purtat. Un obicei prost dar pe care l-am adoptat din dorinta de a-mi proteja cat mai bine pantofii este sa ii tin in cutii. In concluzie am stive de cutii si nu ma indur sa arunc nici una pentru ca nu vreau sa se zgarie, murdareasca,deformeze, etc. Unii ar spune ca sunt un pic fixista dar nu am suficient loc sa ii pot insira pe toti si cand deschid usile dulapului sa arunc o privire catre toti si dupa asta sa ma hotarasc pe care ii voi incalta.


Oare sunt singura persoana care dupa un an descopar o pereche de cizme uitate intr-un colt si ma minunez si ma bucur atunci cand o gasesc de parca atunci mi le-as fi luat! Se intampla .... Unii ar putea numi-o aroganta dar nu cred ca este tocmai asa. In ziua de azi iti poti cumpara incaltaminte si la 20 lei si la 500 lei. Totul depinde de tine, de ceea ce iti doresti.

Eu, in schimb, imi place sa descopar site-uri online si sa gasesc cele mai dragute modele si fiindca nu vreau sa fiu egoista le impartasesc cu voi!

Comentarii

Trimiteți un comentariu