Mireasa pentru fiul meu(parere personala)

În ultimul timp este o perioadă ceva mai aglomerată dar acest aspect îmi permite să lucrez de acasă. Mă bucur că pot face asta pentru că atunci când sunt câțiva timpi morți prefer să fac câte ceva prin casă așa fructific o mare parte din timp. Recunosc că televizorul merge cam non stop la mine și las pe diverse canale unde să mai aud și eu câte o bârfă mică atunci când muncesc. Așa am ajuns să îndrăgesc show-ul Mireasă pentru fiul meu.

sursa pozei este de aici


În primul rând prezentatoarea este excepțională. Este la al 6-lea sezon al acestei emisiuni dar îmi place teribil de mult felul în care pune problema și ce fel moderează emisiunea. Îmi place în primul rând felul în care arată. Este foarte frumoasă și este coafată și aranjată excepțional de fiecare dată. Știu că ăsta este meritul echipei din spatele emisiunii.

Referitor la concurenți aș vrea să fiu puțin reținută și să spun că sezoanele trecute au fost persoane care s-au comportat puțin mai frumos și parcă aveau subiecte de discuție. În sezonul ăsta au început cu niște chestii intime de care nici nu vreau să amintesc și în prezent se plâng că nu au ce mânca, în condițiile în care au un buget pe săptămână de 150 lei. Consider că au bani suficienți doar că ar trebui să știe să îi drămuiască cu cap.

Recent am descoperit o pagină de facebook a unei doamne care se uită pe antena play și care postează constant filmulețe cu ceea ce se întâmplă în casă și uneori mai arunc și eu un ochi. Dacă vreți să vedeți și voi fragmente din casa Mireasă pentru fiul meu intrați aici.

Mai sunt persoane care urmăresc această emisiune?

Comentarii

  1. cred ca m-am uitat de vreo doua ori la emisiune, nu zic ca imi displace dar am vazut de prea putine ori incat sa zic ca da sau ba..prezentatoarea imi place si mie

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cand in cand mai urmaresc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma mai uit si eu uneori, spre disperarea prietenului meu care spune ca este emisiune pentru deficienti. :))) xoxo

    RăspundețiȘtergere
  4. Are you looking for free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by getting an account on You Like Hits?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu