Pasiunea pentru ceasuri

//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=5f793ccae&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Ffashion%252Faccesorii%252Fceasuri%252Fquartz%252Fceas-fossil-urban-traveler-esiiiviiivi-auriu-244456-23.html
Îmi place să port ceas la aproape orice ținută. Am auzit la diverși critici de modă că la ținute ceva mai elegante acestea nu se folosesc. Încerc să țin cont de acest mic sfat și să îmi accesorizez ținuta altfel. Totuși, în cutia mea cu ceasuri se află atât ceasuri scumpe cât și ceasuri ieftine. Nu pot rămâne indiferentă la unele modele mai deosebite sau mai ieftine, chiar dacă acestea sunt doar 30 lei. Am și eu slăbiciunile mele.

Era o vreme când mă fixam pe un anumit brand și nu mai vedeam alte modele de ceasuri în afară de ăla. Recunosc că am început cu Fossil. Mult timp am folosit doar această marcă de ceasuri, chiar și în prezent au nite modele deosebite doar că am văzut că prețurile au suferit un boom. Consider că sunt cam scumpe așa că am început să caut și alte modele. În prezent îmi doresc un ceas metalic, culoare rozie și măcar un cadran cu data în interior și eventual cu un design special. Am ochit eu câteva modele așa că nu vorbesc din povești.


Care este modelul vostru preferat? Vă plac alegerile mele?

Comentarii

  1. Foarte dragute si e un accesoriu care se poarta foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador primul ceas, mai ales la reducerea de neratat pe care o are!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ceva timp tot ma uit pe site-uri deoarece imi doresc un ceas de la Fossil. Primul ceas imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu obisnuiam sa port ceasuri... dar anul asta mi-am luat 6 pana acum si nu ma pot opri... cred ca am facut o obsesie. :)) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce fauin arata, eu sunt mare fan ceasuri Esprit dar mi-am propus sa imi cumpar si fossil

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac foarte mult ceasurile Fossil....in general ceasul este un accesoriu necesar

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu