PPT review

Am anumite dubii referitoare la unele produse. Nici nu știu cum este mai bine. Când vezi produse care au prețuri exorbitante te miri și rămâi surpinsă de prețurile practicare și de foarte mult ori nejustificate. De cele mai multe ori aud spunându-se că plătești brandul.
În urmă cu vreo lună se tot difuza o reclamă la TV cu Daniela Crudu care purta o pereche de colanți la 9,99 lei și că puteau fi găsiți pe PPT. Am zis că este prea de tot. Parcă sunt prea ieftini. Parcă și un dres mai grosuț este ceva mai scump. Așa se face că am intrat pe site să văd ce produse găsesc pe site și dacă aceste este cel mai ieftin produs pe care îl au. Am rămas surprinsă să văd ce prețuri mici practică.

Pe site găsiți extrem de multe produse. Sunt produse foarte variate și la prețuri accesibile. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile indiferent de motivul e care îl aveți. Asta consider a fi un mare plus.
În dreptul fiecărei mărimi aveți dimensiunile exacte, în felul ăsta puteți ști dacă mărimea aleasă vi se potrivește. Sunt magazine online mari care nu au aceste detalii menționate și vă spun din propria experiență că acest lucru vă este foarte util. Comenzile mai mari de 150 lei beneficiază de transport gratis și dacă vreți să dați o comandă mai mică, transportul costă 9,99 lei.

Nu știu dacă alegerile făcute de mine au fost cele mai inspirate dar vă puteți uita pe site poate vă interesează o anumită categorie și găsiți acolo modelele care vă plac.

Comentarii

  1. Foarte ieftine produsele de pe site-ul lor dar eu nu am comandat niciodata. Ar fi interesant sa aflam cateva pareri

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce dar nu am reusit sa accesez site-ul, imi da o eroare HTTP Error 403.0 - Forbidden: IP address of the client has been rejected.

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar nu am avut de acest magazin! Super!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  4. ce balerini draguti, in sfarsit primavara sa ii putem purta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am si in oras acest magazin, sunt produse bune dar si asa si asa , preturi ok , am luat niste tenesi acum 2 ani si i am si acum , :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu