Gentile din piele se evidentiaza prin calitate

Eleganța se vede în lucruri mărunte. Îți poți da seama de gusturile de femei după modul în care se îmbracă și se comportă. Un lucru foarte apreciat de majoritatea persoanelor este naturalețea. Cu cât ești mai naturală cu atât ești mai apreciată de către cei din jur.

Tot timpul am apreciat femeile aranjate și care puneau preț pe micile amănunte din garderoba lor. Geanta este acel mic accesoriu care trebuie să completeze întreaga ținută și să îi pună în evidență stilul vestimentar.

Atunci când vorbim de genți de damă, avem o gamă variată de modele din care putem alege. Am observat că femeile moderne sunt interesate de ultimele apariții în materie de genți și pun un accent mai mare pe tendințe decât pe compatibilitatea acesteia cu vestimentația aleasă.

O geantă trebuie aleasă în concordanță cu silueta și personalitatea fiecăruia. De câte ori nu ați văzut o geantă pe care ați cumpărat-o fără să stați prea mult pe gânduri și după asta ați realizat că nu prea aveți unde să o purtați. Un alt aspect important ar fi și dimensiunea genții. Dacă sunteți o persoană scundă trebuie să vă alegeți o geantă mică spre medie și dacă sunteți o persoană înaltă este recomandat să purtați o geantă medie spre mare.

Gențile de piele dau un plus de eleganță și încredere. Pielea este unul dintre cele mai folosite materiale în realizarea genților. Acest material este printre cele mai folosite și din cauza faptului că este mai durabil și pentru că datorită calității materialului, acesta poate face diferența dintre un look elegant, sofisticat și unul neglijent.

Un ultim aspect de care trebuie să ținem cont este stilul vestimentar adoptat. Dacă suntem o persoană care avem un stil casual nu are rost să ne alegem genți mult prea elegante pentru că acestea nu se vor potrivi stilului.

Fii creativă și plină de imaginație atunci când îți alegi accesoriile. Trebuie să învățăm să ne punem în valoare propriul stil și să ne exprimăm liber.

Comentarii

  1. Trebuie sa recunosc ca si eu am facut de-a ungul timpului alegeri mai putin inspirate pe care apoi le-am regretat. Gentile sunt foarte importante pentru mine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Prefer gentile din piele, dai un ban, dar stii ca le ai. Iar pe acest site sunt preturi bune si produse frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de parere ca accesoriile sunt cele mai importante. Poti sa porti o tinuta simpla, dar cu o geanta si pantofi de calitate poti scoate orice outfit din anonimat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. :) cândva purtam ghiozdan sau rucsac acum am o geanta crossbody și m-am îndrăgostit de un model de geanta pe care abia aștept sa mi-l cumpăr <3.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu mizez tot mai mult pe genti, portofele si pantofi din piele. Rezista mai mult si arata mai bine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu