Lenjeriile de pat 3D un must have al acestei veri

A trecut Paștele. Parcă puțin cam repede. Cu o lună înainte începi curățenia, după care treci la mâncăruri și iar curățenie și într-o clipă a trecut. Te bucuri de momentele frumoase alături de familie și realizezi că acum este momentul tău de relaxare. Relaxarea poate fi de mai multe feluri și fiecare o poate privi diferit. Te poți relaxa la un film, poți citi o carte sau să bei o cafea în compania unei prietene. Cam astea sunt momentele care mă satisfac pe mine.

Somnul este un factor foarte important. Dacă ai un somn liniștit deja vezi viața în roz. Un somn bun vine la pachet cu o lenjerie de calitate. De mult îmi doream o lenjerie 3D dar am avut alte priorități și pentru că am primit câte ceva bănuți de iepuraș și vreau să îmi cumpăr o lenjerie 3D la cel mai mic preț de la Cumparamisim. Lenjeriile sunt confecționate dintr-un bumbac satinat și cu siguranță vor reuși să îmi scoată dormitorul din monotonie cu modelele interesante.
https://cumparamisim.ro/lenjerii-de-pat-3d-5d/lenjerie-de-pat-super-elegant-pucioasa-3d-de-lux-din-bumbac-satinat-superior-cod-cn24.html
Site-ul este foarte bine aprovizionat și are niște modele deosebite de lenjerii. De exemplu această lenjerie este perfectă ca să îți ridice moralul numai când ai intrat în cameră. Este o plăcere să vezi o lenjerie cu un imprimeu vesel ca acesta. Am citit cu atenție specificațiile produsului și mă bucur că fețele de pernă sunt dreptunghiulare pentru că și eu folosesc acest tip de perne.
Lenjeria 5D este foarte interesantă și am găsit-o la un super preț. Sincer aș vrea să o fac cadou și cu siguranța oricine ar fi încântat să o primească. Această lenjerie are 6 piese în set. Mai exact pe lângă cearceaful pentru pilotă și pat are 2 rânduri de fețe de pernă: pentru perne pătrate și dreptunghiulare. Un mare plus este faptul că lenjeria vine într-o cutie de carton lăcuită și voi primi și o pungă da cadouri. O idee genială de cadou!
Ce lenjerie vă atrage mai mult?

Comentarii

  1. Eu am patul foarte mare si am atat perne patrate cat si dreptunghiulare. Am ales o lenjerie in 6 piese. Pur si simplu le ador!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima alegere imi place!Nu am incercat pana acum lenjeriile 3D /5D, dar sunt in plan.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe! Imi plac lenjeriile cu imprimeu floral.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu tot de la ei imi cumpar lenjerii dar mizez pe cele din bumbac 100%. Nu pot sa zic ca nu imi plac printurile astea ca as minti dar mai fain ma simp pe bumbacel.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu