Raman pe blog sau ma mut pe domeniu

Acum aproape 3 luni m-am hotarat sa imi fac si eu un blog. Am ezitat foarte mult. M-am gandit ca este dificil, ca nu voi avea despre ce sa scriu si ca nu am sa am curajul sa imi pun ideile pe "hartie".

Mi-am invins aceste temeri si am intrat in lumea bloggingului. Am avut ocazia sa cunosc niste persoane prietenoase care m-au ajutat si indrumat. Am fost sfatuita sa trec pe domeniu si sa imi cresc blogul. 

Blogul ca un trend

In ziua de astazi majoritatea persoanelor care au ceva de spus isi fac blog. Daca vrei sa ai un blog de calitate trebuie sa ai informatii utile si folositoare specifice temei blogului. Este de preferat sa va alegeti o tema pe care sa va axati.

Trecerea la urmatorul pas necesita o informare amanuntita. In primul rând nu stii exact ce implica aceasta mutare si cum functioneaza ea de fapt. De preferat este sa iei legatura cu niste profesionisti care sa te ajute. Este foarte important sa contactati o firma care sa aiba servicii profi si in acelasi timp sa explice pe întelesul vostru ceea ce implica aceasta trecere. 

Toate informatiile de care am avut nevoie le-am gasit la o simpla cautare pe google. M-am bucurat sa gasesc gazduire ieftina pentru ca ma gandeam ca totul va fi mult mai scump. Am gasit la ei un pachet care cuprinde gazduire si si domeniu la un pret foarte avantajos.

Cu doar 18 lei poti avea un pachet complet de gazduire si in plus daca nu aveti achiziționat domeniu va pot ajuta si cu acest aspect. In plus ei va asigura si mutarea continutului de pe blog pe domeniu. 

Daca va doriti sa faceti o noua mișcare si vreti sa va mutati pe domeniu, sunt de parere ca puteti lua legatura cu aceasta firma pentru ca au in echipa lor numai profesioniști.

Comentarii

Trimiteți un comentariu