Activia te trimite la concert

Iubesc muzica şi ascult muzică de fiecare dată când am ocazia. Am fost la concerte mici dar nu am avut ocazia să merg la nici un concert mare. Sigur acolo este altă atmosferă și trăiești muzica mult mai intens. Mi-ar place să merg la un concert de-al Deliei, Andrei sau chiar la Horia Brenciu. Poate o să am ocazia să ajung și eu. Poate că am să îmi fac timp să îmi fac și aceste mici plăceri.

Am văzut că Clujul este printre primele orașe care organizează concerte mari. Anul trecut am suspinat că nu am ajuns la Untold și nici la Electric Castle. Ambele am auzit că au fost senzaționale și spun asta doar din ceea ce am auzit de la prieteni. Îmi doream mult să ajung anul ăsta la unul din cele 2 concerte dar se pare că am ratat startul și nu am mai găsit bilete.


Totuși am găsit o soluție salvatoare. Activia are un concurs tentant cu ajutorul căreia poți câștiga 2 bilete la cele mai așteptate concursuri. Pentru asta trebuie doar să bei Activia de băut și să te înscrii în concurs. În felul ăsta nu ai nimic de pierdut, ci din contra ... doar de câștigat.

M-am și gândit cum voi pleca cu prietena mea cea mai bună la unul dintre cele 2 concerte(Electric Castle sau Untold). Cu Activia poți câștiga bilete la unul din următoarele concerte Garana Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire.

Multă baftă și vouă

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi participa si eu! Vreau la untold !ms

    RăspundețiȘtergere
  3. O initiativa super din partea Activia, ma voi inscrie si eu.Mult succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  4. O initiativa super din partea Activia, ma voi inscrie si eu.Mult succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am cumparat deja bilete la Untold.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu