Marea racoreala este sustinuta de Arta Ceaiului

Avantajul unui ceai bun este că poate fi consumat atât vara cât și iarna. La aproape 35 de grade te gândești cum să te răcorești mai repede. Singurul mod de a te relaxa pe o asemenea vreme este să bei un Ice Tea și să stai într-un loc cu aer condiționat. Asta ar fi singura salvare.

ArtaCeaiului.ro vine cu câteva sfaturi pentru prepararea unui ceai rece. Prepararea este foarte ușoară. Pentru asta aveți nevoie de câteva felii de fructe sau chiar bucăți, cuburi de gheață, o carafă și ceai. Ceaiul stă la infuzat 8 minute, timp în care puteți să pregătiți fructele. Procedul este foarte simplu și metoda completă o puteți vedea în filmuleț.
Preferatul meu este cel de cireșe și zmeură. Are o aromă specială și poate că sunt influențată și de faptul că aceste 2 fructe se află printre preferatele mele. Gustul este pronunțat și prețul este mai mult decât ok.
Site-ul dispune și de alte accesorii speciale pentru a bea un ceai bun într-o atmosferă liniștită. Eu am pus ochii pe acest ceainic. Nu am nici o căniță de acest gen și aș vrea să nu mai folosesc infuzorul și să îmi beau ceaiul direct din această ceșcuță.

Comentarii

Trimiteți un comentariu