O experienta mai putin placut cu un vecin

În toamnă am avut un ghinion imens. Vecinul de la 4 m-a inundat. Curgea apa ca după ploaie. toate bune și frumoase doar că vecinul era plecat în Italia de câțiva ani buni și nu reușeam să dau de el atât de ușor. Într-un final am reușit să iau legătura cu persoana care avea cheia apartamentului și m-am îngrozit când am intrat la ei în casă. A plouat atât de mult la ei în casă încât apa s-a infiltrat prin perete și curgea la mine.

Nu mă puteam apuca de reparat până când nu se rezolva problema de la vecinul meu neglijent. A trebuit să reparăm acoperișul. Problema a fost că asociația nu s-a implicat și ne-a lăsat să ne descurcăm și să ne cumpărăm noi materialele pentru acoperiș și accesorii. O altă mare problemă a fost că el nu avea asigurare obligatorie la apartament pentru că în acest caz am înțeles că asigurarea ar fi suportat această pagubă. Ce pot face eu în situația asta?!

Am căutat materiale de calitate pentru că aveam nevoie de o lucrare de bună calitate și care să reziste în timp. Am profitat de ocazie și am achiziționat materialele necesare online pentru că nu eram foarte tare presată de timp și cu ajutorul unor meseriași pricepuți am rezolvat problema pe care o aveam.

M-am bucurat ca la final meseriașii au fost impresionați de calitatea materialelor și mi-au cerut informații suplimentare despre site-ul ales. Mă bucur că acum, la aproape 6 luni de la finalizarea lucrării.

Comentarii

  1. Daca tu esti multumita, o sa il incerc si eu !

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar neplacuta experienta, nici nu vreau sa stiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca o lucrare sa fie corect realizata este nevoie de materiale de calitate; ca acestea care fac munca placuta si clientiu multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca o lucrare sa fie corect realizata este nevoie de materiale de calitate; ca acestea care fac munca placuta si clientiu multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce acele persoane care nu au asigurare pentru locuinte nu pot fi trase la raspundere. Sunt revoltata pentru ca am patit si eu ceva asemanator si am fost nevoita sa scot bani din buzunar ca sa imi platesc toate reparatiile

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu