Un copil nu are niciodata suficiente jucarii

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și este bine să o trăiești din plin. Este frumos să lași copiii cât mai mult să se joace și să când trebuie să te joci și când să fii serios. Cât sunt mici nu înțeleg mare lucru așa că este bine să stai cât mai mult în preajma lor și să le explici ce este bine și ce nu.
Am primit zilele astea o invitație la o aniversare. Este vorba despre 2 băieței care îmi sunt tare dragi și de care mă leagă afectiv multe lucruri. Nici nu se pune problema să nu fiu prezentă la aniversarea lor. M-am tot gândit ce să le cumpăr. Au doar 3 anișori și asta m-a pus rău în dificultate.

Clar le trebuie cât mai multe jucării. Îmi amintesc de la alți copii pe care i-am văzut în parc că aceștia sunt pasionați de mașinile cu telecomandă. Parcă nimic din ce vedeam nu mă mulțumea. Am pierdut o grămadă de timp căutând jucăriile perfecte și până la urmă am zis că cel mai bine este să stau relaxată acasă și să caut pe internet.

Sunt o mare amatoare a cumpărăturilor online dar nu m-am gândit o clipă să cumpăr jucării online. Am găsit câteva modele interesante și cel mai important prețul este unul foarte prietenos și m-am încadrat la fix în bugetul stabilit.

Comentarii

Trimiteți un comentariu