Ceasul - un accesoriu de nelipsit

Bărbaţii sunt mult mai dificili ca femeile. Poate că femeile cumpără multe chestii din instict şi reazează că acel produs este total inutil. Nu are rost să povestesc chestii de genul pentru că nu este o noutate pentru nimeni. Şi eu păţesc frecvent chestii de acest gen.


Dacă atunci când vine vorba de un cadou pentru o persoană de sex feminin este mult mai uşor să te hotărăşti. Nu pot spune acest lucru şi în cazul persoanelor de sex masculin. Fiecare are diverse preferinţe şi dacă primesc ceva care nu le este folositor va sta aruncat prin casa și până la urmă se va lipsi de el.
Ce-și doresc bărbații cadou

Dacă adresezi o astfel de întrebare unui bărbat poți primi diverse răspunsuri dar sunt convinsă că cele mai frecvente răspunsuri ar fi o mașină, un ceas sau o ieșire la bere cu băieții. Poate părea incredibil dar unii preferă libertatea în schimbul oricărui alt cadou material.
O mașină nouă își dorește cu siguranță orice bărbat doar că această dorință nu este chiar atât de ușor de realizat așa că acest gând va zbura rapid. Cel mai bun cadou pentru un bărbat este cu siguranță un ceas. 

Ieri am aflat că prietenul meu cel mai bun își face o super petrecere în weekend. Am intrat în panică pentru că nu aveam prea mult timp la dispoziție să aleg cadoul perfect. M-am hotărât rapid ce aș vrea să îi cumpăr. Este aproape imposibil să nu aibă nevoie de un ceas dar ce fel să îi iau?! Să aleg ceva sport? Sau poate unul mai elegant pentru costum de mers la muncă!? Grea alegere.

Am ales acest ceas. Este o varianta casual-sport de la Festina. Mi-am pus și eu puțin amprenta în alegerea acestui ceas pentru că mie îmi place ca ceasul să fie cu 2-3 cadrane și cred că și acesta a fost un criteriu de selecție. Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și în plus m-am bucurat că poate fi returnat gratuit în 365 zile. Dacă nu este mulțumit de ceas își poate alege un alt produs! Ce părere aveți de alegerea făcută?




Comentarii

  1. Eu ador ceasurile, asa ca m-ai nimerit cu postul asta. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu