Cum sa iti alegi costumul de baie

Costumul de baie este un element indispensabil. Dacă până acum câțiva ani mă mulțumeam cu unu, maxim 2 costume de baie pe sezon, acum au crescut pretențiile mele și îmi doresc mai mult. Nu cred că sunt singura. Niciodată nu am suficiente costume de baie și îmi place să am modele cât mai diversificate. Vreau un costum de baie cu totul pentru că se vede frumos dar mă nemulțumește că nu mă pot bronza pe o suprafață cât mai mare de piele așa că tot costumele cu 2 piese rămân în top.

Alege un model care să te avantajeze. Nu te ghida după tendințe. Trebuie să se așeze frumos pe corp și eventual să mascheze micile imperfecțiuni.
Dacă ai posibilitatea să îți alegi mărimea pentru slip și pentru sutien ar fi ideal. De multe ori se întâmplă ca sutienul să fie perfect dar slipul să nu fie tocmai potrivit. Sunt multe fete care își cumpără mărimi diferite.
Un costum de baie trebuie probat. În prezent este un mare trend să comanzi online. Eu vă recomand ca atunci când intenționați să comandați un costum de baie sau orice alt obiect să verificați posibilitatea de retur. Există și varianta ca produsul să vină cu defect sau să fie oricare alt motiv și trebuie să verificați și acest aspect. 
Cum verificați un costum de baie dacă este potrivit? Încercați testul săriturii. După ce l-ați potrivit pe corp încercați câteva sărituri. Dacă totul rămâne la locul lui și nu iese nimic la iveală înseamnă că ste potrivit. 

Încă un aspect important este transparența materialului. Nu trebuie să neglijați acest aspect pentru că nu cred că își dorește cineva ca după ce ieși din apă să se vadă absolut tot.


Comentarii

Trimiteți un comentariu