Atitudinea femeii pe bune

Ca să te numești femeie trebuie să te lovești de câteva probleme ale vieții cotidiene și să poți învăța din greșeli. Nu cred că te numești femeie după ce dai naștere unui copil și consider că asta este o altă perioadă din viața ta. Dacă reușești să ții un bărbat aproape o perioadă mai lungă de timp înseamnă ca ai calitățile necesare unei femei.



Pentru multe persoane aceasta poate părea o banalitate dar simpla conviețuire a ta cu o altă persoană în casă sub același acoperiș este o experiență unică care implică multe activități și multe teste pe care trebuie să le treci inițial. La început totul este numai lapte și miere și orice început de relație trebuie să fie de vis. Dacă nici măcar începutul nu este așa nu are rost să vă amăgiți pentru că acea relație nu are nici un viitor. Trebuie să simți acei fluturi în stomac, să ai acel tremur atunci când îl vezi și să simți că îl iubești.

Iubirea rezistă în timp dacă sentimentul este reciproc. Nu cred sau nu vreau să cred că iubirea ține doar  2-3 ani așa cum am mai auzit. Trebuie să înveți să fii diplomată și să știi să răspunzi provocărilor vieții de zi cu zi și mai exact trebuie să treci testul soacrei. O soacră nemulțumită îți poate face viața un calvar. Un mic pont ar fi "să zici ca ea și să faci ca tine". Am testat acest pont și funcționează de minune. În felul ăsta eviți unele discuții care nu îți au rostul.

Nu trebuie să te superi dacă găsești șosetele în mijlocul casei. Trebuie doar să îți convingi iubitul să și le strângă singur. În felul ăsta va realiza că nu mai stă mămica după el să îi adune hainele și îl responsabilizezi și pe el. Tonul trebuie să fie calm și contextul în care o spui trebuie să fie frumos ca să nu sune a reproș.

Bărbații urăsc reproșurile și trebuie să te porți cu ei asemeni unor copii mai mari. Vor face exact ceea ce îți dorești doar dacă știi să vorbești.

Lactacyd desfășoară un concurs prin care vor să afle ce înțelegi tu prin #femeipebune . Părerea mea o cunoașteți acum și aș vrea să aud și părerile voastre.

Comentarii

  1. Din fericire femeia s-a emancipat, dar inca mai exista conceptii de genul femeia trebuie sa stea la cratita, barbatul e capul familiei, femeia nu trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca barbatul... Problema este ca aceste prejudecati pornesc de multe ori... tocmai de la femei. O femeie #pebune stie sa depaseasca aceasta bariera, sa treaca de prejudecati si sa fie ea, fericita, libera sa gandeasca si sa se manifeste. O femeie #pebune cauta un echilibru in viata si il si gaseste!

    RăspundețiȘtergere
  2. O femeie nu tipa niciodata la sotul ei, ea da ordine clare, cu calm :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa reusesti sa tii un barbat langa tine trebuie sa fii puternica si rabdatoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Femeia pe bune , e femeia care stie ce vrea de la viata !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu