Jucariile copilariei

Fiecare copil are amintiri legate de jucăriile pe care le-a avut în copilărie. Când ești copil nu conștientizezi că unii au mai mult și alții mai puțin și în felul ăsta te poți bucura de ceea ce ai. Eu am avut multe păpuși și îmi plăcea să le schimb hainele, să le aranjez și să mă joc în fel și chip cu ele. Problema era că atunci când mă enervam începeam să le dezmembrez.


Copii din ziua de astăzi au mult mai multe jucării și moduri în care să se relaxeze. Nu vreau să mai pomenesc de smartphone, tabletă sau laptop care sunt la îndemâna oricărui copil și se pricep să umble pe ele mai ceva ca un adult.Cu toate astea, nu trebuie să îi lăsăm să se joace prea mult cu aceste gadgeturi pentru că ei trebuie să învețe să se joace cu jucării și să interacționeze cu alți copii.

Unul dintre cele mai în vogă jucării este nisipul kinetic.V-am pus un filmuleț prin care vă puteți face o idee cât de ușor este de folosit și de manevrat. Este în top 3 jucării din lume. Acestea este refolosibil și nu se usucă niciodată. Este 100% sigur și non toxic.

Consider că începând cu vârsta de 2 ani orice copil se poate juca cu el. Îl poți modela, strânge în pumn sau chiar să ăl lași să se scurgă printre degete. Este un material futuristic care are o textură moale și maleabilitatea necesară pentru a ține forma unor sculpturi și structuri simple. Secretul constă în agentul ce leagă granulele de nisip pentru a fi ușor de adunat în doar câteva secundă de pe orice suprafață.

Am văzut cum se joacă copii cu acest nisip și cât de bucuroși sunt când îl văd cum li se scurge printre degete. Este foarte interesant pentru că se pot juca cu el până la ultimul fir de nisip și sunt foarte încântați de această jucărie mișcătoare.


Comentarii

  1. e magie curata. Cred ca si eu, desi sunt om in toata firea, m-as juca frecvent cu el. Are o textura aparte care te calmeaza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu