Incaltaminte de toamna in tendinte

Am lipsit aproape toată luna august pentru că am fost prinsă în câteva proiecte care mi-au luat o grămadă de timp și în plus nu am avut timp de nimic altceva. Treptat sper să revin și să vă țin la curent cu cele mai noi informații așa cum am făcut până acum.

Unul dintre site-urile mele preferate este DePurtat mi-am făcut cumpărături de la ei încă de la început când aveau în portofoliu câteva modele. Acum s-au extins ceva mai mult dar și au produse dintre cele mai fashion și mereu în trend cu moda. Dacă vreți să fiți sigure că nu dați greș încercați să vă puneți la curent cu noutățile lor. Vreau să vă arăt câteva modele care mi-au atras mie atenția dar dacă vreți să vedeți vreun model în mod special intrați pe site-ul lor.
Pantofii sport cu talpă dublată sunt în mare vogă în acest moment. Găsiți foarte multe modele  și cu diverse printuri în partea de sus. Un alt mare plus pentru acest site sunt prețurile mici pe care le practică și asta pe probate. Când am făcut ultima achiziție am căutat acel model pe diverse site-uri și aici a fost la cel mai mic preț. Nu uitați că beneficiați și de profesionalismul lor iar metoda de retur este unică.

Ghetele decupate au început să se poate încă de anul trecut și moda continuă și în acest sezon. Pot să spun că modelele din această toamnă îmi plac mai mult pentru că se pare că au lucrat puțin la design și nu mai par atât de nefinisate. Până acum nu mi-am luat nici o pereche dar acum sunt tare tentată să încerc și eu o pereche.
Vă propun și un alt model de ghete decupate doar că de această dată pe maro. Este o diferență atât de model cât și de culoare dar am un feeling că se așează frumos pe picior și nu mă gândesc decât la faptul că vor fi perfecte pentru o toamnă ploioasă sau mai puțin călduroasă.

Voi ce încălțăminte credeți că veți purta în această toamnă? 
Intenționați să faceți câteva achiziții?

Comentarii

Trimiteți un comentariu