Sa protejam frumusetea cu produse CIEN

Acum aproximativ o lună am primit un colet generos de la Buzzstore(dacă vreți și voi să testați gratuit produse vă puteți înscrie aici) cu produse cosmetice CIEN. Dacă totuși nu ați auzit de această marcă vă spun eu că este marca proprie LIDL. Am primit în primul rând o gentuță spațioasă  care este printre preferatele mele. Are și un mic buzunar în față și are emblemele acestei campanii pe ea. O voi folosi o perioadă îndelungată de acum în colo.


În coletul primit am găsit
- o cremă anti-rid de zi cu Q10
- o cremă anti-rid de noapte cu Q10
- o cremă de mâini
- portfardul personalizat menționat mai sus
- o oglindă personalizată

Primele produse folosite au fost cremele de față. Crema de zi cu coenzima Q10, acid hialuronic și vitamina E vine într-un ambalaj frumos pe care sunt trecute toate informațiile necesare și m-am bucurat că aceste aspecte sunt scrise și în română pe lângă restul limbilor trecute.

A doua impresie bună a venit atunci când am luat recipientul cu cremă în mână. Părea puți greu și mi-a plăcut că acesta este confecționat din sticlă și cu un delicat capac din plastic. Deși termenul de expirare al cremei este menționat pe cutie, acesta este trecut și pe borcănelul de cremă. Aș spune că acesta este un plus pentru că nu multă lume păstrează cutia și de cele mai multe ori uiți să îți notezi cu un pix pe etichetă data expirării.

Crema de zi are o tentă ușor gălbuie și cu un miros subtil puțin dulceag. Nu este deranjant și am impresia că acest miros l-am mai întâlnit și la alte creme dar nu știu exact care. Mirosul persistă foarte puțin e piele și trebuie să vă temeți pentru acest aspect. Textura cremei este fină și intră imediat în piele fără a lăsa o peliculă grasă la exterior.

Datorită coenzimei Q10 și a acidului hialuronic, aceasta reduce apariția unor noi riduri prin favorizarea sistemului regenerator al celulelor bazale ale pielii. Vitamina E va proteja pielea împotriva îmbătrânirii premature și îi va reda strălucirea și fermitatea.

Multe puncte forme pentru o cremă. Și acum să vă dau și vestea bombă. Aceasta costă doar 10 lei și are 50 ml. Prețul este foarte puțin comparativ cu calitatea ambalajului și a cremei în sine. Este suficient să o folosiți o singură dată și veți vedea pe pielea voastră că totul este ca în poveste.
Crema de noapte CIEN este foarte asemănătoare cu cea de zi mă refer la ambalaj. Ca să le puteți deosebi atunci când le folosiți, cea de zi are capac galben și cea de noapte are etichetă și capac cu albastru. Povestea se repetă și pentru aceasta. Este la fel de hidratantă și cu acelși miros. Nu le puteți deosebi după textură sau miros. Ba chiar și acea culoare gălbuie este aceeași.

Am început să folosesc ambele creme în același timp și pot spune că tenul meu este luminos și hidratat. Nu am de unde să știu dacă a prevenit sau nu ridurile pentru că deocamdată nu am și sper să apară cât mai curând. Prețul acestei creme este tot de 10 lei pentru 50 ml. Merită să le dați o șansă. Nu cred că există vreun brand care să aibe creme mai ieftine și cu atâtea puncte forte.
Crema de mâini CIEN este un alt produs miraculos. Cu toții știm că hidratarea pielii trebuie făcută ca la carte pentru că așa cum corpul are nevoie de hidratare și de cei 2 litri de apă pe zi așa și mâinile noastre trebuiesc îngrijite. Această cremă are o textură fină și intră imediat în piele. Iubesc faptul că nu lasă nici o peliculă grasă la exterior. Eu am folosit-o pentru o perioadă scurtă de timp pentru că i-am oferit-o tatălui meu care întâmplător mă întreba de o soluție pentru mâinile lui crăpate. S-a văzut o îmbunătățire și se pare că îi place să o folosească pentru că am văzut-o pe noptiera lui și chiar mi-a spus că este mulțumit. Mă bucur că l-am putut ajuta și că această cremă și-a făcut treaba. Prețul ei este undeva în jur de 5 lei și are 125 ml.
Crema de duș cu ulei CIEN l-am încercat încă din prima zi cum am primit coletul. Este un gel de duș cu o cremozitate și o hidratare foarte bună și are un preț foarte prietenos de 6 lei pentru 300 ml. aș putea să spun că după folosire nu a mai fost nevoie să mă dau cu loțiune de corp pentru că îmi simțeam pielea fină și hidratată. În magazin găsiți și o variantă puțin mai mare a acestui gel de duș. Este foarte spornic.

Acestea sunt produsele primite și la finalul testării mă declar mai mult decât mulțumită. Raportul calitate/preț este excelent și nu pot decât să vă sfătuiesc și pe voi să încercați aceste produse, ba mai mult să încercați produsele lor de îngrijire pentru că se merită.

Comentarii

  1. tot ma invart pe langa crema de dus... am mai avut geluri de dus cu diverse arome de la cien si mi-au placut tare mult! cred ca produsele lor sunt chiar ieftine si foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt fan crema de maini de la Cien si geluri de dus de la ei. Sunt ieftine si destul de bune si parfumate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit de la ei BB cream si lotiunea tonica. Am platit putin pe ele si merita din plin investitia. Voi incerca si alte produse pentru ca observ ca marea majoritate sunt ok

    RăspundețiȘtergere
  4. Crema de maini trebuie sa imi iau si eu mai ales ca vine frigul si, de obicei, mainile mele sufera mult, se inrosesc, se usuca si ma dor rau de tot din cauza aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu chiar nu am cumparat niciodata produse Cien, desi sunt foarte ieftine. O sa le caut pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  6. Excelente produse, ieftine si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Niste produse extraordinare la un pret mic. Domnii zgarciti nu mai au scuze acum cand femeile isi cumpara multe creme. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat produsele de la Cien dar le am in vedere pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu le-am incercat, dar cu siguranta nu le voi rata pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi plac mult produsele de la Cien, crema de fata a fost cotata ca fiind cea mai buna crema din Spania :D

    RăspundețiȘtergere
  11. produsele Cien mi se par destul de avantajoase

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt produse bune si la preturi convenabile

    RăspundețiȘtergere
  13. Cremele de zi si de noapte le am si eu si sunt foarte bune, le recomand.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cremele de zi si de noapte le folosesc si sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu