Short wedding dresses


Melbourne Newest A-Line Scoop Full-Sleeve Appliques Ivory Wedding Dress


O rochie de mireasa îți închipui că este exact așa ca în poveste în care tu sa fii acea prințesă îmbrăcată cu o rochie care să aibă un corset frumos în partea de sus care să-ți pună talia în evidență și pe de altă parte să fie ceva mai voluminoasă în partea de jos care să te ducă cu gândul la poveștile din copilărie. Este plăcut să visezi cu ochii deschiși și eventual să îți imaginezi că ești furată de un prinț pe cal alb.

EN A wedding dress you can imagine that is exactly like the story that you be the princess in a dress that has a corset beautiful at the top to put your waist out and on the other hand is something bulkier at the bottom to take you thinking of childhood stories. It's nice to daydream and imagine that you are possibly stolen by a prince on a white horse.

Cred că în copilărie acesta era cel mai întâlnit scenariu în rândul fetelor. Cred că ar fi fost interesant să știu ce își doresc și bărbații doar că ei țin bine ascuns acest vis de teamă să nu râdă cineva de ei. De fapt, nici măcar nu contează ce vor ei pentru că tot cum vrem noi facem.

EN I think this was the most common childhood scenario among girls. I think it would be interesting to know what they want and men only that they keep well hidden dream for fear of someone they laugh. In fact, not even for that matter what they all do as we want.

Nu poate un bărbat să-ți aleagă rochia de mireasă. Tu singură o poți face în funcție de personalitatea ta. La urma urmei, atunci când apari în fața lui într-o rochie de mireasă scurtă nu mai are ce face și trebuie să spună DA. Doar în filme mai vezi scenarii de genul în care unui dintre tinerii însurăței se răzgândește pe ultima sută de metri și anulează nunta. La cât de multe cheltuieli sunt și cât stres implică o astfel de organizare cred că nici unul din cei doi miri nu au timp să se gândească prea mult la ei și tot ce-și doresc mai mult este să se termine stresul de care au parte.

EN Can not a man to choose your wedding dress. You alone can do according to your personality. After all, when appearing before him in a bridesmaid dresses has nothing to do and have to say YES. Only in the movies never see scenarios like the one of the newlyweds changes his mind last minute and canceled the wedding. How many expenses are and how much stress involves such an organization believe that none of the bride and groom do not have time to think too much about them and what they want most is to end the stress of having a party.

Sunt foarte multe site-uri cu rochii de mireasă care are câteva modele speciale și modele unicate. Pe site puteți găsi rochii pentru domnișoarele de onoare, pentru mama miresei sau diverse accesorii de care aveți nevoie pentru nuntă. Multe modele și prețuri pentru toate buzunarele.

EN  There is a lot of sites with bridesmaid dresses with a lot of special designs and unique patterns. The site offers dresses for bridesmaids, mother of the bride or various accessories you need for the wedding. Many models and prices to suit all budgets.

Comentarii

  1. :)) corect, o rochie scurta il face sa spuna da in atat de multe privinte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte misto rochia. Perfecta pentru dans. La biserica mi-as dori totusi o rochie lunga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac genul acela de rochii 2 in 1 adica dupa miezul noptii sa poti ramane intr-o rochie scurta si sa te simti mai confortabil pentru dezmat

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-am gandit la o astfel de rochie! Eu-s mai traditionala asa...dar daca mireasa se simte bine, ce conteaza parerea altora! ??

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoasa rochie, totusi parca se potriveste mai bine una lunga!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba rochie, dar eu visez la una lunga :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-mi plac rochii de mireasa scurte. Totusi as opta pentru o rochie 2 in 1, seara, la restaurant sa se detaseze ceva si sa ramai in rochie scurta

    RăspundețiȘtergere
  8. Rochia e superba. Si eu ma gandeam intr-o perioada sa port o rochie de mireasa scurta sau una scurta si cu trena. Pana la urma am avut una pe crinolina lunga, iar la spate un fel de fundita mai lunga pe post de trena, de culoare roz deschis. Dar trecerea de la alb la roz era foarte misto realizata. Mai mult pentru funda am luat rochia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasa, chiar daca e scurta, parca e de printesa

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce rochie frumoasa. Ar fi fost interesant sa port si eu una de acest gen

    RăspundețiȘtergere
  11. Super rochita! Daca mi-o aratai in urma cu doi ani!

    RăspundețiȘtergere
  12. Superba rochita, rochia de mireasa este cea dupa care alergi luni de zile pana reusesti sa o gasesti pe cea potrivita. Si trebuie sa fie perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am avut o perioada in care voiam sa am rochia scurta :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumoasa rochita scurta, am dat o raita p site la ei si au rochii minunate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu